Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

6.12.2010

Mustavalkomaanantai

Teemana "itsetehty"    Tulipa tälläinen 9kynttilän kyhäelmäkin tehtyä sopivasti Jouluksi. Yykaakoo4 teemassa oleva kynttilänjalka olisi itsetehtynä sopinut tännekin mutta eihän sitä kahta samaa kuvaa viitsi laittaa:)Melko massiivisen kokoinen tuli tästäkin, korkeus ketjujen ripustuskoukkuun alareunasta n.80cm ja hökötyksen leveys n.70cm. Kuvan alla sama värikuvana:)Sanottakoon vielä että kynttelikkö on luonnossa paremman näköinen kuin kuvassa, isossa huoneessa se sulautuu ympärstöön eikä nuo monet tekovirheet tule niin näkyviin kuin kuvassaHieman ovat nuo pitimet sinne sun tänne längällään:)  No onpahan aito käsityön leima:)

7 kommenttia:

 1. Rakastan takorautaesineitä...=)

  VastaaPoista
 2. Minun silmiini työ näyttää erittäin hienolta, ei mitään virheitä havaittavissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hedly ja savisuti! Kyllä se on niin että ei sitä ole seppä syntyessään:)Ensimmäistä kertaa oikein ahjossa kuumentamalla väänsin nuo kierteet ja tein nuo lenkit sun muut, ketjut oli kyllä valmiina. Joitain ripustuskoukkuja olin takonut aiemmin, joten sen verran on tuntumaa seppätöihin että tietää ettei se rauta ihan helpolla muotoudu, tai tietysti muotoutuu mutta että haluamallaan tavalla:)

  VastaaPoista
 4. Jos mun kartanossani ois vähä korkeemmat huoneet tai niittä ois enämpi ko kaks, nii tilaisin sulta oitis tuommoset!
  Kaunis ko mikä!!!

  VastaaPoista
 5. Sinulla on hyvä paikka, missä voi valmistaa tuollaisia esineitä ja lisäksi taito siihen.

  VastaaPoista
 6. Arjaannelille ja pappilan mummolle: Kiitos kommentista:) Tämän kuvassa olevan olen tehnyt kansalais-opiston metallitöissä, kerran viikossa kokoontuu Sysmän Väihkylän koulun metalliosastolla noin kymmenen metallityön harrastajaa, itselläni ei ole kuin pieni hitsauskone autotallissa.

  VastaaPoista
 7. Komia on kruunu! Kerrassaan. Ihanan rouhea, ja kädenjälki näkyy niinkuin pitääkin. Huolisin kyllä itsellenikin, jos vaan omistaisin ison vanhan kartanon tai linnan... :) No, jos ensi lauantaina voitan lotossa ja hommaan itselleni em. kämpän niin tilaan sinne sitten kruunuja sinulta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!