Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

31.1.2008

Voima

Valokuvatorstain tuorein haastesana kätkeytyy alla oleviin sitaatteihin.


Yks voima sydämehen kätketty on…

On voima, mi mielet nuorentaa…

Yksi on voima ylitse muiden…


Kautta aikojen on "tulehen tuijoteltu" kait tuo tuli on sellaista alkuvoimaa, etenkin kun polttaa kotimaista "lämpövoimaa" koivuklapia;-)

6 kommenttia:

 1. Jännästi näissä haastekuvissa on tulleet varmaan kaikki luonnon voimat esille (jaa en tiiä onko tuulivoimaa mainittu) Mukavasti huomasit tuon tulen voiman ja lumovoiman, sillä lumoutuneena sitä jää tuijottamaan, on se niin kaunista ! Toivotan sinulle paljon hyviä hetkiä ja mielenkiintoisia kommentteja valokuvatorstain parissa !!!!

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä on käynyt niin, että sekoitin sinut Tapsiin SORRY ! (siksi kirjoitin tuosta valokuvat. kun kehotin Tapsia osallistumaan) Poista vaan tää kommentti. Aattelin vaan kertoa, ettet ihmettele. Kurkkaa huvikses Tapsin blogiin artesta.vuodatus.net on luontokuvia siellä

  VastaaPoista
 3. Kappas vain! Juurikin kuvasin oman uunini liekkejä. Pitkällä valotusajalla tuli jänniä kuvia.

  Kyllä vain, tulessa on hypnoottista voimaa!

  VastaaPoista
 4. Näinhän se on, tulessa on voimaa ja siinä rakkaudessa, joka myös voi saattaa tuohon tulehen tuijotteluun ja josta ehkä tuo runo kertoo.

  VastaaPoista
 5. Niin, talon sydämeen on kätketty tulen voima, energia, lämpö ja vetovoima myös, tuli vetää katseita magneetin tavoin, rauhoittaa ja antaa hyvän olon. Jos piisissä on hyvä veto ja kuivat puut, palaminen on voimakasta eikä saastuta niin kamalasti:) Kiva kuva!

  VastaaPoista
 6. Maa, tuli, ilma ja vesi - luonnonvoimat, tai alkuvoimat. Joskus on pidetty, että alkuaineet koostuvat näistä peruselementeistä..

  Tulestakin tiedetään nykyään kaikki syttymismekanismia ja palamisprosessia myöten, mutta silti se lumoaa. Kaikesta tiedosta huolimatta sitä kunnioitetaan, ja silti se pääsee meidät myös joskus yllättämään.

  Tulesta tulisi pitkä pakina kun alkaa miettimään! Tavanomainen, jokapäiväinen, silti arvaamaton, hallitsematon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!