Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

17.4.2008

Rappion estetiikkaa itärajan takaa

Valokuvatorstain tämänkertainen haastesanapari on rappion estetiikka
Itärajan takana Vuoksenrannassa saattaa olla pientä rappiotakin, mutta estetiikkaa sitäkin enemmän, kuten kuvasta näkyy, näin on näkevinään ainakin Tapsu;-)
Kuva suurenee napsauttamalla kuvaa;-)

25 kommenttia:

 1. Voi että miten tunnelmallinen ja veikeäkin kuva, vaikka rappio onkin nähtävissä! Haluaisin joskus tuolla käydä vierailemassa. Nähdä omin silmin miten siellä eletään. Karjalan kieli on yksi maailman ihanimpia kieliä, jos vain uskaltavat sitä avoimesti puhua edelleenkään. :)

  VastaaPoista
 2. Katse jäi tuohon aitaan. Vaikka se on vähän rappiolla niin miten kaunis se silti on. Täditkin kuin vanhasta Suomifilmistä.

  VastaaPoista
 3. Kiva ja valoisa kuva, rappiosta huolimatta.

  VastaaPoista
 4. Upea tunnelma. Yhdessä vanhetaan, rakennukset ja ihmiset. Elämä piirtää jälkensä meihin, kauniisti.

  VastaaPoista
 5. Hieno, rauhallinen tunnelma. Vanhetaan yhdessä.

  VastaaPoista
 6. Hieno kuva, melkein välittyy myös ikääntymisen riemu. Voiko sellaista olla? Nykyään ulkokuoren rapautuminen estetään ramppaamassa kirurgin veitsen alla kuin maitokaupassa.

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva! Voi kun olis isompi, että näkis naisten ilmeet paremmin. Ja olis kiva tietää, mitä naiset juttelee.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kommentoinneista, aivan tässä yllättyi kun kommentteja tuli näin paljon jo heti alkuunsa;-)Kuvan otosta on aikaa toistakymmentä vuotta ja on otettu vanhalla filmikameralla, onneksi olin sen joskus Skannannut ja polttanut levylle. Alkuperäistä paperikuvaa en enää löytänyt mistään.
  t.Tapsu

  VastaaPoista
 9. SORGE ! En huomannunna tuota suurennusmahdollisuutta ja sitä paitsi emännillähän on suut kiinni kuvauksen ajaksi, mutta varmaan juttu alkoi luistaa heti, kun kuva oli otettu.

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava kuva! Vanhat ihmiset, vanha maisema.

  VastaaPoista
 11. Aikakone on siis keksitty, tai ajassa siirtävä teleportti. Se on tuolla Vaalimaalla. Ovat kaikki siitä kuulleet. Rekkakuskit erityisesti. Jono teleportille on pitkä.
  Hieno kuva aiheesta, Tapsu.

  VastaaPoista
 12. Pidän tästä kuvasta kovasti,siinä on tunnelmaa.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana kuva, tuli lämmin kesäinen olo ja kaipuu johonkin menneeseen. Olipa onni, että olet ennättänyt tallentaa kuvan!

  VastaaPoista
 14. Herttainen mummolauma maalaisidyllissa. Mökkinä kiva, mutta ympärivuotisena asumuksena ei ainakaan kaupunkilaisen mielestä varsinaisesti haaveena.

  VastaaPoista
 15. Kiva kuva ja näkökulma aiheeseen.

  VastaaPoista
 16. Tää tykkää kanssa!
  Täältä löytyi kaiken kaikkiaan upeita luontokuvia! Veikeitä lintuja ja jopa murhamysteeri yölliseltä hangelta --

  VastaaPoista
 17. Huomattavasti enemmän estetiikkaa kuin rappiota :) Rajan takaa löytyy niin paljon tuota jälkimmäistä, ilman edellistä...

  VastaaPoista
 18. Hyväkuntoisen näköisiä mummoja!
  .... Ovatkohan leskiä? *nyyh*

  VastaaPoista
 19. Kuvassa on jotenkin kotoinen ja hyvä tunnelma. Rappio ei ekana tule mieleen..

  VastaaPoista
 20. Mun puoliksi karjalainen mieheni sanoo, että Karjala säilyi sen tähden että se menetettiin. Hän tarkoittaa karjalan kauneutta ja estetiikkaa. Eli: Jos se olisi ollut osa Suomea, olisi nuo rakennukset purettu ja rakennettu nykyaikaisia "hometaloja" tilalle.
  No, ei ole mahdollista tarkistaa olisiko tuo pitänyt paikkansa. Kaunista siellä on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 21. Tässä on estetiikkaa ja romantiikkaa. Ehkä kaikki on kesällä paremmin kuin talvella. Voi vain kuvitella kuinka kylmä tuolla on.

  VastaaPoista
 22. Kuvassa on tunnelmaa, harmoniaa ja kauneutta. Mielestäni tässä upeassa otoksessa ilmenee rappio todella estetiikkana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!