Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

24.7.2008

Lisää Keltaista

Rypsin kukkien aika alkaa olemaan pikkuhiljaa ohitse. Yksittäisestä kukasta sitä ei niinkään huomaa mutta rypsivainiot ei ole enää niin keltaisia kuin vielä viikko-kaksi aiemmin.

KUULUTUS! Sinä isokenkäinen , koko siro 46,joka olet toisen lenkkarisi pudottanut ihaillessasi KELTAISIA kukkia. Kenkäsi löytyy samasta paikkaa johon olet sen jättänyt, eli Sysmä -Hartola tien puolestavälistä, Koivistonkyläntien risteyksestä;-)

5 kommenttia:

 1. Ettei kenkä vain olisi pudonnut juhlan humussa hääauton perästä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi!olet varmaan oikeassa,päätellen kantapäähän kiinnitetystä katkenneestA NARUNPÄTKÄSTÄKIN.
  Yritin vierailla sivullasi mutta KIPI linkki antaa vain profiilisi jossa kipi's Blogs linkki ei aukea?Olisitko ystävällinen ja sallisit blogisi profiilista pääsyn sivullesi.t.Tapsu

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan, koetan uudella linkillä. Olen hieman, itse asiassa aika paljonkin, näissä blogiasioissa tumpelo. Varsinkin viestin jättäminen bloggerilaisten kommenttilootaan. Siinä minulta menee palikat sekaisin. Taitaa olla liian monta liikkuvaa osaa. :)

  VastaaPoista
 4. Profiilisi linkki ei aukea vieläkään mutta ei häti, tässä ohjeet;-)
  Eli kirjaudu blogiisi ja valitset sitten kohdan:Muokkaa brofiilia.Aukeavassa ikkunassa valitset:Valitse näytettävät blogit.Aseta näytettävät blogit ikkunassa laitat täpin siihen blogisi nimen edessä olevaan pikkuruutuun ja tallennat asetukset niin alkaa linkki profiilissasi toimimaan;-)Viestin jättämisestä bloggerilaisten lootaan on ohje blogissani kohdassa tunnisteet ja siellä nimellä kommentointiohje. t.Tapsu

  VastaaPoista
 5. Kiitos neuvoista ja avustasi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!