Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

13.9.2008

Lihakauppias kävi talossa.Ilmestyi tuohon pihaan vanha pakettiauto josta tuli mies koputtelemaan oveen ja kertoi olevan silliä kaupan. No silli ei oikein innostanut mutta kun sanoi olevan myös edullisia lihatuotteita niin mentiinpä katsomaan. Autossa ei kyllä näkynyt mitään kylmälaitteita olevan mutta lihapalat oli kylmälaukkuihin kyllä pakattu. Mies näytti päiväysmerkintöjä ja parasta ennen päiväykseen oli vielä n.kuukausi aikaa joten kaupathan siinä kuvassa olevasta lihapalasta tehtiin. Mielessäni kävi että aika arvokashan tuo pala on mutta onhan se kookas kimpale. Kuvassa näkyvä alkuperäinen hinta oli tussilla viivattu yli ja lisätty samalla kynällä kuvassakin näkyvä hinta. Ajattelin tietty että on annettu alennushinta tuotteelle mutta kun sitten sisällä pyyhin tussijäljen pois niin paljastuikin asian todellinen laita, hintaan oli lisätty ilmeisesti polttoaine kustannuksia:-) Ilmankos se vanha paku käydä ropsotti isoilla kierroksilla ja savutti koko ajan ei ilmeisesti uskaltanut autoa sammuttaa ei ehkä olisi enää lähtenyt käyntiin, sen verran romun näköinen oli autokin. Mutta nythän 0n leivän päälle laittaa muutakin kuin ylähuuli mutta arvaapas ostanko kyseisestä liha-autosta uudemman kerran jos vielä sattuu tulemaan lihoja kauppaamaan, vaikka sainkin tuon 50 senttiä alennusta eli hinnaksi jäi 25 € ja tunne että tulinkohan hieman huijatuksi:-)

6 kommenttia:

 1. Heitänpä arvauksen; etpä taida ostaa kyseiseltä kauppiaalta toista kertaa!
  Mikähän huijari tuokin lienee ollut!

  VastaaPoista
 2. Korpelan laatulihaa, laaduttomalta? kauppiaalta tosin..

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 3. Marjukka: Oikein arvasit:-)
  wiltteri:Pakko myöntää että tosi hyvänmakuista on tämä Korpelan ylikypsä saunapalvi, kohta on koko köntti syöty, suosittelen muillekin lihanostajille mutta ostakaa oikeasta paikasta, ei mistään vanhasta ruosteisesta pakettiautosta:-)

  VastaaPoista
 4. Näin niitä papparaisia maalla huijataan :) mutta onneksi oli hyvää ja tuli syötyä!
  Kuinkahan monen mummun ja papan rahat tuo käy huijaamassa, itselläni on aina niin varaus päällä kun joku kiertää talosta tai ovesta toiseen jotain myymässä, varsinkin sellaista mitä saa viereisestä kaupastakin :)
  Ei taida Korpelan lihafirma tykätä kun tietäisivät moisen kauppiaan liikkeistä, laitappas vähän korpelalle infoa!

  VastaaPoista
 5. Olikos tällä myyjällä hillojakin tarjolla? TUntuu tutulta. Vaikka onhan noita monia "kulkukauppiaita".

  VastaaPoista
 6. Kaikennäköistä yrittäjää liikkeellä...Tuollaiseen toimintaan varmaan kaikenlaisia lupiakin tarvittaisiin, tuskin olivat kunnossa. Mutta hyvä, että maistui :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!