Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

24.9.2008

Perunateatteria:-)
Noo'on sitten meiänkin perunat puitu ja heinät tehty:-) Itse kun on ollut tässä vähän alamaissa ja selkäkin ollunna kipeä niin piti pyytää kuvan sukulaismiestä taas kerran talkoisiin;-) No nousihan ne perunat mutta kalliiksihan se kävi kun piti olla laadukkaat talkoojuomat ja syömiset ynm. mukavuudet;-) Pari koppaa kaljaa ja iso pullo konjakkiahan siinä hupeni mutta sainhan sentään viisi isoa ämpäriä perunoita, tosin puolet niistäkin oli peukalonpääkokoa! Ehkä olisi enemmänkin satoa tullut mutta myyrät oli verottanut, vero% mukaan 50% . Että sellaista tällä kertaa, selkä kyllä on edelleen kipeä ja lisäksi kova krapula mutta onhan nyt perunaa:-))

5 kommenttia:

 1. ...ei muuta kuin paistamaan potut kunnon voissa ja suolaa päälle. siihe vielä samaa kyytiä paistumaa pekonit ja leivän päälle silliä tai metukkaa. Ruokajuomaksi kylmää olutta pullo tai pari. jo helpottanee.. ;)

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 2. Riittäneekö tuohon pullo tai pari.....?

  VastaaPoista
 3. ... hyvinkin riittää ;) .. eipä sitä kait enempiä tarvitse...

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 4. Heh!heh! Paljastettakoon nyt se kertomaton salaisuus:-) Tässä jutussahan kaikki on tosiaan teatteria ja mielikuvitusta paitsi tuo myyrien osuus.Monta metriä saattoi olla tyhjää vakoa tai sitten löytyi myyrän puoleksi syömiä.Kuva on kyllä itse otettu aikalaukaisulla kameran jalan avustuksella. Ette kai tosissanne uskoneet:-)
  Tunnistekin sen jo kertoi;-)puutaheinää ja muita juttuja:-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!