Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

6.11.2008

Tänään olikin kaunis, mutta melko kylmä syysilma. Koska ulkona tuntui olevan ilmassa syksyn tuoksua tuli taas otettua zenitti kainaloon ja mentyä oikein ulos:-) Huomioni kiinnittyi vielä kukkivaan leinikkiin joka vielä kukoisti hallayön jälkeenkin, joten pitihän se nyt sentään kuvata.Valitan pientä epäterävyyttä kuvassa.
Syysilmaa haisteltuani epäilys ilman laadusta valtasi mieleni joten ajattelin kurkata lähellä olevaan ulkokompostiini. Kas kummaa siellähän oli jo ajat sitten sinne heitetty amppelikukka kukkimassa, omenatkin vielä melko hyvännäköisenä, mutta en maistanut sillä tiesin niiden olevan paleltuneita koska ne sen takia oli sinne heitettykin.

Pian oudon tuntuisen ja tuoksuisen syysilman syykin selvisi kun naapurin isäntä kulki pellollensa ns. paskatykin kanssa. Nyt vasta herkkä nenäni:-) erotti syysilman ja selvän p....n hajun toisistaan:-)

Wiltterin valokuvien pihkakuvien innoittamana minäkin otin pari pihkapisara kuvaa. Mutta kuvat puhukoon puolestaan, yllättävän vaikeaa oli kyllä tuo lähikuvaus, sillä kun yritin astua , vanhan valokuvaussäännön mukaisesti, askelen lähemmäksi, tuli puu vastaan:-)

5 kommenttia:

 1. Hyvinhän tuo onnistui! Ja ilmeisesti housut jalassa!!!!! ;)

  -wiltteri-

  VastaaPoista
 2. Hienoja lähikuvia olet saanut. Saitko myös kuhmun otsaasi ;)

  VastaaPoista
 3. wiltteri: Housut oli jalassa:-)
  marjukka:valokuvaaminen vaatii uhrauksia vaikkapa kuhmun otsaan:-)

  VastaaPoista
 4. Näin ne meripihkafossiilitkin aikanaan syntyivät.

  VastaaPoista
 5. Pihka- ja pisarakuvissa on jotain taikaa. Nuo ovat hyviä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!