Viikon haastenumero on YKSI (1)!
Kahta en vaihda mutta yksi on ylitse muiden, meinaan kotimainen sinappi:-)Joulupöytä alkaa olla katettu!
TÄSTÄ ETUSIVULLE!
Mäntylänmäkeen pääset TÄSTÄ
(Tauolla)
Tule mukaan Facabookin valokuva ryhmääni:
https://www.facebook.com/groups/832818963509452/
Siinäpä se. Kahta en vaihtais, toinen ei näy, yksi näkyy. Hih..
VastaaPoistatoista en vaihda, ja se on Turun sinappi, eli ykkössinappi!
VastaaPoista(Parasta!)
Turun sinappi tehdään nykyään Puolassa, siksi siihen en koske pitkällä tikullakaan.Tieto on peräisin sivulta http://fi.wikipedia.org/wiki/Turun_Sinappi
VastaaPoistamutta olihan siitä silloin juttua lehdissäkin kun turun sinappi siirtyi ruotsiin.
Turun sinappi on uudessa tuubissa ja maku Auran maku on säilynyt
VastaaPoistaJep! Turun sinappi uudessa tuubissa on ykkönen!
VastaaPoistaNykyään ei okein tiedä missä mitäkin valmistetaan, mutta aika monesta voi olla varma, että ei ainakaan Suomessa. Mutta haastekuva on kohillaan tuommoisena :)
VastaaPoistaNiinpä - tuli tietysti mieleen se tuttu mainos!
VastaaPoista1 oleellinen joulun elementti kuvassa.
VastaaPoistaUpea kuva haasteeseen, vaikka ei olekaan ykkös sinappi minulle!
VastaaPoistaSinappihunnusta lauloi jo Juicekin aikoinaan. Hyvä yksi.
VastaaPoistaPienenä söin näkkileipää sinapilla piimälasin kanssa. Pitäiskin kokeilla maistuisiko sama herkku vieläkin.
VastaaPoistaKyllä se on niin, että kahta en vaihda, ja se toinen on edelleen se Puolassa valmistettava Turun Sinappi. En vaihda Auraan, koska maku lähti mukana Puolaan ja se on tärkin kriteeri elintarvikkeita valittaessa - ainakin tässä tapauksessa. Suurin osa muista sinapeista on minulle liian makeita tai voimakkaita. Vihreä Turkulainen lyö kaikki laudalta kuus-nolla!
VastaaPoistaKyllä sen pitää olla mustaa eli tulista.
VastaaPoistaKiitos ja kumarrus kommentoinneista. Makuasioista lienee turha kiistellä sovitaan että sinappi maistuu on sitten mitä tahansa:-)
VastaaPoistaNo, kunhan on sinappia. Mainio ykköskuva!
VastaaPoistaSinappinen ykköskuva. Kuuluu oleellisesti jouluun ja juhannukseen.
VastaaPoistaHyvä ykkönen. Sinappia ei saa unohtaa.
VastaaPoistaItse käytän sitä miedompaa sorttia ja nimenomaa tätä joki-merkkiä. ;-)
VastaaPoistaYksi jo syöty makkara ja puhtaaksi
VastaaPoistanuoltu lautanen.