Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

9.8.2010

Mustaa ja valkoista

                                         aiheena RUMA


Niin kauniina kukka loisti vaan syksy kauneuden poisti, ruma ja synkkä on kohtalo sen, onneksi muistamme vain sen kauneuden.Sillä tiedämme, uusi kevät ja kesä taas saa, saattaen kukat loistamaan:)No tuli aika ruma ja epäonnistunut runokin mutta ruma oli aihekin :)

Huomasin tämän ruman kuvan laittamisen jälkeen muillakin olevan rumia kukkakuvia joten laitetaan tähän alle varsinaiseksi rumakuvaksi , rumanaamainen ötökkä:)


9 kommenttia:

 1. Ei se kukka kuollessaan välttämättä ruma ole, niistäkin löytyy kauneutta kun oikein katsoo 8)
  Kauniina kukka loisti,vaan syksy sen kauneuden osittain poisti.
  Sirotteli lehdet maalle ja polulle, antaen jatkoaikaa sen kauneudelle. Vieläkin voi tuntea tuoksun vienon, jää mieleen muisto kukan hienon.
  Jooh....=)

  VastaaPoista
 2. Niin ja vielä lisään, ett ruma on kaunista ja kaunis rumaa ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Hedlylle!Runosi on huomattavasti kauniimpi kuin oma rumarunoni:)Myös sanonta kaunis on rumaa ja ruma kaunista pitää usein paikkansa kun se kauneus on tosiaan siellä katsojan silmässä:)

  VastaaPoista
 4. Pallosilmät ja iiisot pusuhuulet ja huomatkaa tuo tyylikäs viiksikarvoitus ylähuulella =D

  VastaaPoista
 5. Melkomoisen hyvä lähiotos! :0 Ja rumahan tuo kyllä on! Mustavalkoisuus vielä riistää sen vähäisenkin kauneuden joka tässä voisi muuten olla - eli esimerkiksi sudenkorennon(?) silmäthän ovat värillisinä hyvinkin kauniit, ja joskus jopa tuo niitten "turkki" voi olla värikäs ja kaunis.

  Tietysti, jos ajattelisi sudenkorennot, paarmat, kärpäset ja muut meidän ihmisten kokoisiksi, niin takuulla niiden naamoissa tai missään muussakaan ei olisi enää juuri kenenkään mielestä yhtään mitään kaunista! :D

  VastaaPoista
 6. Kuvaajan kasvot taitavat heijastua hyönteisen silmästä :)

  VastaaPoista
 7. Totta tosiaan, silmästä heijastuu kasvokuva, enpä ole itse tuota huomannut, ihmejuttu!Kiitokset kommentista, myös muille:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!