Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

11.10.2010

Mustaa ja valkoista

Haasteena  Koru.
30 vuotta kun tuli työvuosia täyteen niin kauppakamari myönsi tälläisen kultaisen ansiomerkin!Tosin tämän saannista taitaa olla jo noin 10 v ja eipä tainnut mennä kuin muutama vuosi sen jälkeen kun vähennettiin väkeä ja meikäläinenkin pääsi kilometritehtaalle, putkeen:)

9 kommenttia:

 1. Komiahan se ja tarkoitettu vain juhlatilaisuuksiin! Mutta miten niin miehiset vehkeet? Kyllä näitä naisetkin saavat, palvelusvuodet ratkaisee.Tosin en tiedä jaetaanko näitä enää nykyään, ennenvanhaan sai 10 vuodesta pronssisen, 20v hopeisen ja 30v kultaisen tai lienee vain kullattu:)Kait 40v palveluksestakin merkin saa, liekee jo platinaa:)

  VastaaPoista
 2. Varmaan naisekin noita saa mutta minunkin silmiin tuo näyttää miehiseltä. On ainakin muistona tehdyistä työvuosista.

  VastaaPoista
 3. Tämä kuuluu sarjaan jykevät korut. Onhan sillä tiettyä symbolistakin arvoa rahallisen lisäksi, kun sillä mitataan pitkiä työvuosia.

  VastaaPoista
 4. Niin ne ajat muuttuu...

  Tämä koru on konkreettinen muistutus/muisto uurastuksestasi.
  Komia on.

  VastaaPoista
 5. Tuon korun eteen olet saanut uurastaa aikamoisen työrupeaman. :)Kiitoksena sitten kilometritehdas. :( Itse olen ollut töissä aikoinaan parikymmentä vuotta. En saanut yhtään prenikkaa, kun lopettivat sen jakamisen juuri kun mun piti saada ja sitten aloittivat uudelleen jakamaan, kun olin jo työkyvyttömyyseläkkeellä. Sellaista se on.

  VastaaPoista
 6. Komia on koru. Mitenkäs iso tuo tuollainen luonnollisessa koossaan on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!