Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

22.10.2010

Yykaakoonee

Viikon haasteaiheena   "ventti"

21 kommenttia:

 1. Onks tää kuva-arvoitus ?
  Kaks ja yks eli kaksi pitäis olla, mutta yksi vaan on. Mitenkähän tämä ratkaistaan ? Jään odottamaan sitä.

  VastaaPoista
 2. Tämä ei ole kuva-arvoitus:D Kyllä se kengänkin ventiksi vetää pitkän taivalluksen jälkeen:D Toisaalta nämä yykaakooneen aiheet alkavat olemaan sellaisia että ei niitä niin vakavasti voi ottaa että kaikessa pitää se numero näkyä, olettaisin että tälläiset aasinsillat ja mielikuvituskuvatkin on sallittua?Muuten tämä olisi yksitoikkoisen totista hommaa:D

  VastaaPoista
 3. oon nyt tovin tuijottanu tuota, enkä vieläkään tajua miten tuo on kenkä :'D ehkä palaan huomenna kummastelemaan. hauska vastaus joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 4. Joo, ei tätä vakavasti voi ottaa. Ei mun mielestä näissä nykyisissä voi numeroa aina näkyäkään, olen jättänyt väliinkin vaikeita haasteita.
  Mutta asiaan, hassunhauska venttikuva sulla ainakin on tässä esillä. Lienee kauankin tuossa venttinä roikkunut?

  VastaaPoista
 5. Tuli tuossa itsekin katseltua kuvaa ja mietittyä miten siitä ventin vääntäisi ja totesin että onhan siinä varmaankin kaksi jalkaa kulkenut ja jättänyt yhden kengän:)Siitähän tulee kaksi ja yksi eli ventti ;) Lisäksi nuo alimmat oksantyngätkin lienevät noin 21cm pitkät:) Lammen pinta-ala on varmaankin 21neliökilometriä, oksissa tupsuja reilut 21 koska luonto on venttiä vetäessään vetänyt vähän yli ventin:)Lisäksi epäilen että kengän jättäjän hartiain leveys on 21 tuumaa, sitä kauanko on venttinä roikkunut, ehkä 21 vuotta:) Jos joku löytää lisää venttejä saa kymmenen pistettä tai olkoon 21 pistettä ja sen papukaijamerkin:)

  VastaaPoista
 6. Tulipa tuossa edellä selitettyä tuota kuvaa mutta toivoisin että tälläisiä kuvia saisi tulla enemmän muiltakin jossa ei näyttäisi olevan päätä ei häntää annetun numerohaasteen takaa katsoen. Kommentoijat voisivat sitten ehdotella tuohon tapaan kuin itsekin olen tehnyt, voisivat laittaa mielikuvitustaan liikkeelle, (mitä mieltä olisi yykaakoo4 itse) Tällöin saataisiin haasteeseen enemmän kuvia ja jokainen voisi julkaista sellaisen kuvansa minkä julkaisukelpoiseksi mieltää!Ehkäpä kukaan ei jättäisi silloin postaustaan väliin jos aihe tuntuisi vaikealta kun heittäisi kuvan josta mielikuvitusta käyttämällä voisi ehkä numeronkin löytää:), Tietysti jos kuvaajalta löytyy aiheeseen selvästi liittyvä kuva laittakoon sellaisen!

  VastaaPoista
 7. 1234 on nimenomaan samaa mieltä Tapsun kanssa, että selkeän numerointikierroksen jälkeen tarkoitus olikin, että kuviin saadaan muutakin kuin itse numerot, mutta toivottavaa tietysti olisi, että kuva ei ole täysin tuulesta temmattu eikä mitenkään haasteaiheeseen liittyvä, sillä silloin menee koko haasteidean mielekkyys. Tässä haasteessahan on kuitenkin tarkoitus etsiä numeroihin liittyviä kuvia, vaikkei itse numeroita näkyisi missään.

  VastaaPoista
 8. Minullakaan ei ole mitenkään numeroihin liittyvä kuva, mutta aihe silti oikea. Näyttää olevan myös annettu haasteen mallikuvakin oikeasta aiheesta, liittymättä mitenkään itse numeroon, joka haasteen takana piilee!

  Sinun kenkärajasi on kyllä totaalisen ventti. Vieläköhän suutarilla olisi taitoa elvyttää? :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos 1234 tuesta:) sekä muillekin kenkäraajan ihmettelijöille:)Mitä tulee tuohon 1234 sanomaan niin julkaistu kuva ei nyt ihan tuulesta temmattu voisi olla mutta löyhin sitein ja ainahan kuvan julkaisija voi jossain vaiheessa ilmaista mikä olikaan hänen näkemyksensä kuvassa, vaikka ei nyt heti sitä julkaisussaan mainitsikaan. Aika oudoltahan tuo kenkäkuvakin tuntuu ventti-aiheeseen sillä kai harvemmin loppuunkuluneesta kengästä sanotaan että se on ventti:) Eli hieman kaukaa haettuahan se on mutta toisaalta....ehkäpä se loppuunkuluneesta ilmaisusta käy:)

  VastaaPoista
 10. Mistäs sen tietää, jos joku on 21-vuotissynttäriensä kunniaksi heittänyt kenkänsä, sehän on ollut täysi-ikäisyyden raja joskus muinoin. :) Kuva on mielenkiintoinen ja sisältää tarinan, kenties montakin.

  VastaaPoista
 11. Tuo kenkäraja on aika ventti. Olen sitä, että ei aina tarvitse numeroa näkyä, vaikka onkin numerohaaste. Onhan tämä ventti sanakin muutakin kuin numero

  VastaaPoista
 12. Kenkä on ihan ventti, eli loppu. Hyvin oivallettu.

  VastaaPoista
 13. Kiitos aino Kuvatar ja tanssiva harmaa pantteri Kyllä se tosiaan laittoi ihmettelemään kun metsälammen rannalla käkkärämännyn oksassa roikkui tuo loppuunkulunut kengä, tosin siinä lähellä kulki sellainen vaellusreitti, sillä kuva on Leivonmäen kansallispuistosta, olisiko ollut haapasuon aluetta, pitkospuureitin varrella kuitenkin.Lienee toinen kengä heitetty jorpakkoon, mutta yleensä noin huonoilla kengillä vaeltamaan, outo juttu:)

  VastaaPoista
 14. Ihan ventti ja joutaa jo kuivumaan. Pohjat puhki, joten eipä ole enää reissukengiksi

  VastaaPoista
 15. Hyvin ovat tehtävänsä tehneet kengät, mutta toinen on matkalle jäänyt!

  VastaaPoista
 16. Taitanut kengän omistaja olla tosi ventti.

  VastaaPoista
 17. No johan siellä oli monen monta venttiä vastausta, siihen maagiseen nroon 21 liittyvää, vaikkapa ajatuksissa :)

  VastaaPoista
 18. Minä kyllä sanoisin ett kengän sivussa on kaksi reikää ja pohjassa yksi iiiiso! =)

  VastaaPoista
 19. Tapsu hei !
  Lueskelin näitä kuviasi ja kommentteja. Nyt taisit käsittää asian väärin tuossa kommententistani. En missään nimessä tarkoittanut, että kuvassa tarvitsisi olla numerovastaava.Tämä kierroshan on aihevastaavaa. Ajattelin vain tätä siltä kannalta, että pitäis olla kaksi, mutta kun on tullut ventti olo lenkin aikana niin toinen on pudonnut. Olen pahoillani, jos joku on saanut tästä väärän käsityksen kommenttini johdosta.
  Siksi sanoinkin, että jään odottamaan kuinka hauskoilla kommenteilla tämä ratkaistaan. Taidan olla sanoillani ja ajatuksiltani vaikeatajuinen.
  Kuva oli minusta hauska ja erikoinen, en siihen odottanut mitään numeroja vaikka itse kommentissa niitä käytinkin. Olen todella pahoillani jos nyt tämän johdosta on tullut Sinulle tai jollekin hankaluuksia.. Huomasin tällaista muita kommentteja lukiessani tämän postauksen alla. Ihailen kauniita kuviasi aina ja toivotan Sinulle Hyvää Syksyä ! Pahoittelen myös Tiimille tämän ja oikaisen ajatukseni tästä.

  VastaaPoista
 20. Unelmikolle: Aivan turhaan olet pahoillasi, kukaan ei varmasti loukkaantunut kommentistasi, itsekin vain selittelin poikkeavaa kuvaani, eikä tarkoitukseni ollut sinua mitenkään loukata kommentisi johdosta, Hyvää syksyn jatkoa sinullekin kommentoijaan ja poiketaan katsomassa molemmin puolin postauksiamme edelleenkin!Terv.Tapsu

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!