Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

7.11.2010

Yykaakoo4

Viikon haasteena "C60"
Otsikosta muiden kuviin!

12 kommenttia:

 1. Vau! Tämä on hieno! On pahuksen vaikea löytää mitään muuta kuin niitä C-kasetteja... vieläköhän pitäisi etsiä.

  VastaaPoista
 2. Miten kukaan voi löytää purjeveneen jossa on C 60?.)
  Vai onko olemassa sellainen luokkaa kuin c 60?
  Hieno kuva ja vastaus!

  VastaaPoista
 3. tanssiva harmaa pantterille : Aina kannattaa etsiskellä:)
  Kissapelakuulle:Tiedä näistä luokista:)
  Tuollainen numero tuossa purjeessa ainakin oli mutta kirjaimista en ole ihan varma, saattoi olla G ja sen edessä joku muu, mutta miten sattuikin kuvankäsittelyssä lipsahtamaan niin että näyttää C:ltä:)

  VastaaPoista
 4. Enpä osaa lainkaan vielä kuvankäsittelyä. Kuvani ovat mitä ovat! Ehkä joskus on parempaa aikaa opetella. Onko joitain ilmaisia kuvankäsittelyohjelmia, joissa olisi hyvät ohjeet?
  Mutta 60 on ja c näkyy myös.

  VastaaPoista
 5. Pappilan mummolle: Picasa on ilmainen ,tosi hyvä ohjelma kevyeen kuvankäsittelyyn, käytän sitä itsekin, lisäksi sillä on helppo laittaa kuvansa picasan webbialbumiin, ilmainen sekin, sieltä voi kuviaan julkaista vaikka näissä blogeissa. Toinen ilmainen, melkein photoshopin vertainen on Gimp jossa onnistuu helposti tuollainen esim retusointi kuin vaikkapa kirjaimen muuttaminen toiseksi:)sun muut kuvamanipuloinnit! Picasan vastaava toiminto ei oikein vielä ole hyvä. Molemmat ohjelmat ovat tietysti Suomenkielisiä, molempiin löytyy ohjeita netistä ja näitähän miekii käytän:)

  VastaaPoista
 6. Raikas vastaus. Kauniisti purjeveneellä sinisillä aalloilla

  VastaaPoista
 7. Suomen sinisillä laineilla sinivalkoinen vene ja purje.
  "Se on vaan yks napsu kun oikean kuvan otti tapsu ",joka sopi vaikeaan haasteeseen. Hieno kuva onkin. Kaikesta kannattaa ottaa kuvia, niille löytyy kyllä jossain tilanteessa paikkansa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos arleena ja unelmikko, kiitos myös muille kommentin jättäneille.
  Unelmikolla mukava runo:) Tosiaan kaikille kuville näyttää näistä teemoista aina löytyvän käyttöa, kannattaa siis kuvailla kaikenlaista!

  VastaaPoista
 9. Ihan loistava löytö ja kuva! Hienoa, että taas on löytynyt näin monenkirjava joukko vastauksia, vaikka oletin itse omaani etsiessä, että kaikki ottavat kuvia C-kaseteista ja siksi jätin sen vaihtoehdon pois heti kättelystä itseltäni.

  VastaaPoista
 10. Kiitos TeeTee, tahtoo olla nämä aiheet melko vaikeita joten kuvia on tietysti vaikea löytää mutta pikku tuunauksella saa, jollei muuten, jotakin aikaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!