Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

23.12.2010

Alkukirjaimet

Haasteena AI alkuinen sana! No kaivohan on sellainen:) Ai niin pitääkin sanoa että AI kun on kivinen kaivo:) Lue myös kommenttini!

10 kommenttia:

 1. Mielestäni on kyllä vesitetty alkuperäinen idea, kyllä sanojen pitäisi olla substantiivi, eikä mikään kiertoilmaisu!Tai ainakin esim. valmistajan nimi kuten vaikka lamppuun liittyy Airam, joten sellainen sana voitaisiin hyväksyä:)Mutta ihan miten vaan, voihan sitä näinkin mennä, helpompaakin kun voi ottaa kuvan mistä tahansa ja laittaa vaikka tässä tapauksessa että AI AI kun pikkusen kuva epäonnistui tai että AiAI kun on nätti kuva:)

  VastaaPoista
 2. Aikaivo. Just, olen kanssasi samaa mieltä, vaikka itse sorruin vähän myös kiertoilmaisemaan.....

  VastaaPoista
 3. Voisihan tämä myös olla että: Ainoa kiviseinäinen kaivoni:D Tai että Aina on aikaa kaivoon hypätä:D Kaivosta kun heittää yhden kiven eikun Koon pois niin siitähän tulee "aivo"mitähän vielä keksinkään:)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Joulu toi tullessaan paremman "kaivon", eikun mielen! ;)

  VastaaPoista
 5. Joulumieli on ollut korkealla jo pitkään eikä kaivossakaan ole moittimista, vettä riittää, mutta mielipiteeni ei näemmä riittänyt niin pitkälle että olisi saatu keskusteluun vettä myllyyn eli ollaanko näissä kiertoilmaisuissa blogin perusajatusten linjalla? Mutta nythän näyttää jo ylläpitäjienkin taholta siltä että voimmme mennä yli siitä missä aita on matalin, eli kiertoilmaisut on sallittua, Ehkä se on hyväkin, helpottaa osallistumista ja saamme paljon erilaisia kuvia katseltavaksi ja kommentoitavaksi!Hauskaa Joulun jatkoa kaikille, palataan taas samoissa merkeissä seuraavan viikon haasteessa!

  VastaaPoista
 6. Aivan alkaa pyörryttää kun kurkkaan syvään kivikaivoosi.

  Aidosti ajatellen, ei aiheuta aivoissani huonoja ailahteluja vaikka ei aivan aidosti aihetta aiokaan tulkita.

  VastaaPoista
 7. Olisi kyllä mukava etsiä aito sana, oikeilla alkukirjaimilla alkava, tähän haasteeseen -muutenhan sitä mitätöi koko jutun! tätä mieltä pappilan mummo

  VastaaPoista
 8. Ei Pelakuun Kissakaan Aino tohveleitaan ajoissa haastevastaukseen löytänyt ja kuvat maastakaivetuista airameistakin olivat aivan hukassa...joten substanttiivivastaukseni taitaakin sitten olla TI-...
  Mut kaivosi on aidosti KOMIA!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!