Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

16.3.2012

1-2-3-4 KUVAA!/ Punaista, valkoista ja harmaata

13 kommenttia:

 1. Kylläpä löysitkin hyvän kuvan haasteeseen!!
  Toivottavasti tuo punainen on maalia...:)

  VastaaPoista
 2. Haastehan ei ole vielä alkanut joten tämä on täällä vain odottamassa haasteen alkua:) Saattaa olla verta, jos on vaikka uhrikivi:))

  VastaaPoista
 3. Kivellä olisi varmaan kiveen kirjoitettu tarina, jos sen osaisi oikein lukea!

  VastaaPoista
 4. Mahtava kuva. Heti iski mieleen ajatus, että täytyisi päästä käsin ksokemaan tuota rosoisuutta. Tämä on myös hyvin jännittävä kuva, sillä rosoisten pintojen kätköissä on ilmiselviä profiileja, tulee mieleen jokun fantasiakertomus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotain mielikuvitusta kiehtovaa tuossa on minunkin mielestäni:)

   Poista
  2. Komia on sunkin kuvas, hienot värit ja luonto se on kauneinta. Ffasaaneja meillä on paljon koko maakunnassa. Pihalla välillä lintulaudan allakin toistakymmentä. Moni pesue pesii kesän aikana ja ne on ihan kesyjä, melkein kiinni ottais jos haluais ilman pyssyäkin. Auton alle niitä jää lähes päivittäin kirkonkylän teillä kymmenen kilsan säteellä. Kyllä ne tulevat toimeen ilman ruokintaa, aina löytyy viljaa ja siementä. Nytkin aamulla kävin Ruskan kanssa järvellä lenkillä, viitisen kukkoo käveli rannalla, missä lie eukot, mutta poikueita on monia meidänkin ojapensaikossa kesäisin.Mukavaa viikonloppua, kiva katsella Sinun luontokuvia ja huomata, että moni on löytänyt luonnosta kuvakirjansa kauneimmat kuvat.

   Poista
  3. Kiitos unelmikko! Fasaaneja ei meilläpäin ole näkynyt, tosin viime kesänä näin Joutsassa joka on meiltä n.30km. pohjoisemmassa pari kappaletta. Teiltäpäin saa sitten helposti lintupaistin:))

   Poista
 5. Aivan upean haastekuvan jälleen laitoitkin näkyville !

  VastaaPoista
 6. Hui... Ensin tuli ties mitä mieleen, sitten huokaus ja helpotus, kun tarkemmin katselin. Tai ainakin pyrin siihen, että mielikuvistani muokkasin paremman ja kiltimmän version. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!