Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

19.3.2014

Makronappi Viikon teemana VEITSI Kuin veitsi joka rintaani viilsi, sinun kaihin samentama katseesi tuo, niin montaa minä lempinyt olen, mutta sinua vain rakastanut :)

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuvaa ei ole tehty, on vain otettu kuva silmästä jossa on kaihi ! Kuvasta lienee helppo päätellä kenelle silmä kuuluu :)

   Poista
 2. Veitsenterävää rakkautta sydämessä ja katseessa.

  VastaaPoista
 3. Veitsenterävä on makrokin! Auttaisikohan veitsi kirkastamaan katsettakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en tiiä tekeekö hyö koiralle kaihileikkausta, ainakaan näin vanhalle koiralle :) Kiitos kuitenkin ajatuksesta ja kommentista :)

   Poista
 4. Voi miten kauniisti kirjoitit. Todellakin veitsen terävä makro, koskettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ame, se on jotenkin niin viiltävää kun on sokea koira, tai siis melkein sokea, kai se hieman valoa näkee!

   Poista
 5. tämä ainakin poikkeaa valtavirrasta. hieno vastaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuli tuo ajatus kuvaan vanhasta laulusta :)

   Poista
 6. Kerrottakoon vielä että kyse on vanhasta koirasta joka on nyt luonani noin viikon ajan, ei siis omani! Mielelläni sen ottaisin vaikka omakseni on se niin sympaattinen kaveri! Mutta omistaja itse on myös niin kiintynyt koiraan että olen tyytyväinen näistä pienistä hetkistä! Ilman omistajan lupaa nyt tämän kuvasin, lieneekö vielä kuinka vihainen, mutta puolustelen sillä että tästä nyt ei tunnista koiraa eikä omistajaa :)

  VastaaPoista
 7. Tuollaiset silmät on monilla vanhoilla koirilla... Nastillakin oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lienee tosiaan yleistä vanhoilla koirilla. Muistan oman koiranikin aikoinaan, sama vika ja vielä kuulokin heikkeni!

   Poista
 8. Koiralla on monia samoa sairauksia kuin ihmisilläkin ja monet niistä hoidettavia. Jokaisesta hetkestä koiran kanssa kannattaa nauttia, ne on ainutlaatuisia. Koira on oikeasti "hyvä välittäjäaine" ihmistenkin välillä. Aina avoin ja rehellinen, pyyteetön. Tää oli tosi hieno vastaus aiheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos unelmikko! Koirat on tosiaan "hyvä välittäjäaine" Hyvin olet osannut meidän koiraihmisten tunteet sanoiksi pukea!

   Poista

Kiitos kommentistasi!