Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

16.12.2014

                                 
Pieni Lintu - MakroTex challenge

Teemana    KOVA
Tuli tuossa käytyä jokin aika sitten Itä-Hämeen museossa jossa huomion kiinnitti entisajan ruumislauta! Ei voinut kuin todeta että elämä on kovaa eikä siitä selviä hengissä, kova on viimeinenkin peti!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jotain munkkilatinaahan tuo on :) Hyvää Joulua sinulle!

   Poista
 2. Niinpä-kovaa on.Hieno vastaus ja varmaankin ainoa laatuaan.Hyvää ja leppoisaa joulua silti.

  VastaaPoista
 3. Tarpeellinen esine ja aika hyinen tuo päätypääkallo kirjoituksineen!

  VastaaPoista
 4. Karu penkki istua. Teksti on jotain ylijumalan seuralaisesta, huomisesta, kunniasta, kiitoksen peilistä ja vuonna 1761(?) Ihan en erota kaikkia kirjaimia vaikka kuinka zuumailisin.

  VastaaPoista
 5. Hui... Tuli mieleen Viikatteen biisien sanoitukset! :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä ratkaisu tuo mustavalkokuva. Synkkä tunnelma vaan korostuu, mikä sopii hyvin tähän.

  VastaaPoista
 7. Tuo ei todellakaan ole houkutteleva paikka pötkötellä, kova monessakin mielessä!

  VastaaPoista
 8. Karun näköinen vuode. Pääkallo tekstin välissä ja kahvat vuoteen päässä taitavat vihjata, että tältä vuoteelta ei enää nousta! Hyvää joulua kovuuden keskelle!

  VastaaPoista
 9. Hieno kuva ja varsinkin aihe. Uskomattoman komea ruumislauta asianmukaisilla koristeilla. Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää:) Korkein Kunnia Jumalalle tai vastaava toivotus tuossa laudassa seisoo, ihan kaikkea en kyllä hahmota, mutta Anno on kuitenkin vuosi ja se näkyy olevan 1767.

  (Latinaa piti vähän opetella, että tajuaa diagnoosit ja tietää miten tavallisimmat kirjoitetaan, kirja passasi mainiosti myös käytännön "lunttilapuksi", kielioppia oli huitaisemalla sen verran, että muistaisi missä tapauksessa tulee esimerkiksi vokaalin pidentymä tai milloin latinan c muuttuu kooksi, nämäkin säännöt ovat jo osaksi historiaa. Suvut ja taivutukset tarkistan aina.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!