Kuvaa napsauttamalla kuvat suurenee

4.12.2010

yykaakoo4

Viikon haasteena "viisikko"

15 kommenttia:

 1. Siinäpä viisikko - minulla taitaa olla tuommoinen kynttilänjalka navetanvinnillä Tyttären tavaroissa, on muuten painava:)

  VastaaPoista
 2. Navetanvintiltä tuon minäkin tänään hain ja oli vielä hieman rikkikin, hitsaus ja maalaushommia joutui tekemään:) Silläpä tuo kuvan ottaminenkin meni niin myöhään. Arleenakin oli kauniin kynttiläkuvan laittanut juuri edelleni, ajattelin laitanko tätä ollenkaan mutta laitoin kuitenkin kun jouduin niin paljon töitäkin tämän eteen tekemään:)

  VastaaPoista
 3. Jykevä viisikko, hieno ja siisti kynttilänjalka!

  VastaaPoista
 4. HYvä kun laitoit. On sen verran komea kynttelikkö, että kannatti korjata ja kuvata. Nasevasti sait vielä haasteeseen mukaan.
  Komea ja kaunis kynttelikkö

  VastaaPoista
 5. Kuva on hieno, tasapainoinen ja kynttelikkö mielenkiintoisen vaikuttava.

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti kannatti kunnostaa. On niin upea kynttilänjalka. Pitäisköhän itelläkin kavuta navetan vintille, jos sieltä tuommoisia aarteita löytää.

  VastaaPoista
 7. Aikas "rautasen kova" juttu haasteeseen. Vanhat kyntteliköt oli ennen ite tehtyjä, älä vaan hävitäkään koskaan tuota. On se näyttävä ja hieno.

  VastaaPoista
 8. Erikoinen jo noitten ketjujen ansiosta. Huokuu sellaista maalaiselämää.

  VastaaPoista
 9. Tämä onkin itsetehty, en muista olisiko mallia otettu jostain valmiista kaupan tuotteesta. Sopisi jopa mustavalkomaanantaihin kun siellä on teemana "itsetehty" mutta enpä kehtaa enää sinne laittaa kun on jo täällä:)

  VastaaPoista
 10. Tämä kynttilänjalka on mun makuuni!

  VastaaPoista
 11. Piti oikein moneen kertaa laskea, että kynttilänpaikkoja oli yksi vähemmän, kuin ketjuja alla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!